Wij Zoeken Dirigenten

Voor onze kinderkoren

We zijn van plan kinderkoren op te zetten op basisscholen in heel Nederland.

Het hoofddoel hiervan is om kinderen (weer) aan het zingen te krijgen. Hiernaast is er ook het doel om kinderen muzikaal-inhoudelijke kennis en vaardigheden mee te geven.

Wij zoeken mensen die opgeleid zijn om muziekonderwijs te kunnen geven aan de doelgroep van kinderen op het basisonderwijs. Denk hierbij aan een opleiding tot Docent Muziek, (kinder)koordirigent of gelijkwaardig. Het is fijn wanneer je al ervaring hebt in het werkveld.

Omdat we de kinderen een goede basis willen bieden werken we alleen met de beste en meest gemotiveerde vakmensen.

We nemen je sollicitatie dan ook alleen in behandeling wanneer deze bestaat uit een CV mét foto, uitgebreide motivatie waarom jij zou passen in het BeeMaster Dirigententeam.

Je kunt dit mailen naar Petra Popkema, zaakassistent van BeeMaster Kinderkoren, via e-mail: petra@beemaster.nl. Ook wanneer je vragen hebt, kun je Petra bereiken via ditzelfde e-mailadres. Er kan dan eventueel ook een belafspraak gemaakt worden.